Cristian Gaidur

Dr. Cristian Gaidur a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, institutie in care a urmat si rezidentiatul in endodontie, devenind medic specialist endodont. Pasiunea sa puternica pentru endodontie a fost ceea care l-a motivat sa se alature echipei de endodontie din cadrul clinicii noastre, in care activeaza din martie 2023.

Dr. Cristian Gaidur aplica principiile stomatologiei minim invazive realizand tratamente endodontice sub control microscopic, fiind mereu focusat pe predictibilitate si integrarea dintilor tratati in planuri complexe de tratament.

Dr. Cristian Gaidur si-a inceput cariera de medic stomatolog endodont in orasul Blaj, unde a dobandit o intensa experienta clinica endodontica, dezvoltarea sa ulterioara facandu-l unul dintre colegii nostri de incredere. Spiritul sau mereu pozitivist, calmul si empatia sunt extrem de apreciate atat de colegii din echipa Mb Dental cat si de pacientii sai.

Pasionata de sport si natura, calatoreste extrem de mult pe munte, fiind un iubitor impatimit al drumetiilor si excursiilor.

Dr. Cristian Gaidur își desfășoară practica clinică în cadrul rețelei de endodonție MB Dental din Târgu Mureș în care oferă tratamente endodontice la microscop, atât pentru pacienţii proprii cât şi pentru cazurile dificile trimise de alţi colegi, medici stomatologi din Târgu Mureș si proximitate.

Lector

Dată început Nume Detalii Locație Preț
5 aprilie 2024

Basic Endo & Perio – curs teoretic cu 2 live OP-uri în cabinet (aprilie 2024)

MB Dental Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Târgu Mureș, Romania lei1.200,00
MB Dental Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Târgu Mureș, Romania lei1.200,00