Cristian Denes

Dr. Cristian Denes a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj, ulterior devenind medic specialist parodontolog in urma rezidentiatului de parodontologie urmat in cadrul aceleiasi universitati.

Colegul nostru, Dr. Cristian Deneș este un medic foarte pasionat de profesia sa, revenind zilnic în cabinet cu același același entuziasm si energie pozitiva pentru fiecare pacient.

Atuul major pe care dr. Cristian Deneș il aduce echipei Mb Dental este legat de specializarea sa de baza, parodontologia, avand o viziune minim invaziva in rezolvarea celor mai complexe cazuri, in spiritul principiilor biologice si biomimetice. Mai mult decat atat, Dr. Cristian Denes are o vasta experienta clinica in stomatologia restaurativa, protetica si estetica dentara.

Mereu la curent cu noutățile din domeniu, dr. Cristian Deneș își face timp și pentru pasiunile sale: muzica, sportul, drumețiile în natură alături de prieteni și, bineînțeles, cățelul său Jack.

In cadrul Mb Dental, Dr. Cristian Deneș oferă consultații și tratamente stomatologie restaurativă, protetică și parodontologie la clinica din Targu Mures.

Lector

Dată început Nume Detalii Locație Preț
5 aprilie 2024

Basic Endo & Perio – curs teoretic cu 2 live OP-uri în cabinet (aprilie 2024)

MB Dental Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Târgu Mureș, Romania lei1.200,00
MB Dental Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Târgu Mureș, Romania lei1.200,00